Aviso legal y política de privacidad

Informació general

ÒRBITA GIRONINA SL, és una societat registrada al Registre Mercantil de Girona, amb CIF B-17981457
La seu central de ÒRBITA GIRONINA SL té el domicili a:
C / Bernat Boades 9
17005 GIRONA

Girona

Fa a comunicacions i notificacions de l’usuari a l’empresa ÒRBITA GIRONINA SL, l’adreça de correu electrònic és la següent: info@orbitagironina.cat i/o info@formaciopolicial.cat

Prestació de serveis

A través de la seva pàgina web, ÒRBITA GIRONINA SL ofereix a l’usuari dels serveis, la informació respecte de les quals s’ha de considerar que és merament exemplar i orientativa sense que en cap cas els serveis que es mostren i detallen en els els enllaços corresponents es puguin considerar com una oferta en ferm. Per a la necessitat de qualsevol servei que consti en el seu lloc web, l’usuari s’haurà de posar en contacte amb ÒRBITA GIRONINA SL amb la finalitat de rebre la informació detallada. Igualment, la informació del lloc web referent al servei que ofereix ÒRBITA GIRONINA SL s’ha de considerar que és merament orientativa i susceptible de ser modificada, de manera que per obtenir informació detallada dels preus i impostos inclosos i exclosos en el mateix l’usuari haurà de contactar amb ÒRBITA GIRONINA SL

Propietat Intel.lectual i Industrial

ÒRBITA GIRONINA SL és propietària de la pàgina web www.formaciopolicial.cat i titular dels drets de propietat intel lectual i industrial d’aquesta pàgina així com dels continguts de la mateixa i del nom de domini www.formaciopolicial.cat. La totalitat d’aquest lloc web: text, imatges, marques comercials, logotips, botons, arxius de programari, combinacions de colors, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, es troba protegida per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel.lectual i industrial.

Els drets de propietat intel lectual i industrial de les pàgines web a les quals la “web site” de ÒRBITA GIRONINA SL redirecciona, així com la titularitat dels seus continguts i dels noms de domini dels mateixos, corresponen als seus propietaris.

Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís explícit i per escrit de ÒRBITA GIRONINA SL

Protecció de Dades Personals

ÒRBITA GIRONINA SL és la propietària de la pàgina web www.formaciopolicial.cat. Un cop omplert el formulari de sol.licitud d’informació, l’usuari accepta que les seves dades personals quedin incorporades a un fitxer automatitzat, creat per ÒRBITA GIRONINA SL, el qual té la finalitat de mantenir informat l’usuari sobre les novetats dels serveis que ofereix aquesta empresa .

En qualsevol cas, l’usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades en el moment d’enviar la seva sol licitud d’informació.

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, C / Bernat Boades 9 17005 GIRONA es compromet a donar compliment a l’obligació de secret professional respecte a aquestes dades i al deure de guardar-les, garantint la seva confidencialitat, i adoptant , si escau, les mesures tècniques adequades per evitar qualsevol alteració.
Els usuaris de www.formaciopolicial.cat tenen el dret d’accés, rectificació, oposició i cancel.lació de les dades que consten en l’arxiu automatitzat de dades de ÒRBITA GIRONINA SL L’exercici d’aquests drets es farà mitjançant petició escrita dirigida al domicili de ÒRBITA GIRONINA SL al C / Bernat Boades 9 17005 GIRONA, o bé mitjançant el correu electrònic info@orbitagironina.cat. Es presumeix que els usuaris accepten les condicions establertes i presten el seu consentiment si cliquen el botó “Enviar” que apareix en el formulari que recull les seves dades personals.

Les dades personals que proporcionen els usuaris no seran cedides a cap empresa i únicament seran utilitzades per l’enviament d’informació sobre els serveis que ofereix ÒRBITA GIRONINA SL Les dades personals tampoc estaran disponibles per terceres persones en cap moment. Únicament s’utilitzaran amb la finalitat establerta en aquest document.

Política de privacitat

Quines dades personals recollim i per què

Aquesta política de protecció de dades de caràcter personal abasta qualsevol tractament de dades que pugui produir‐se a la presentació dels nostres serveis presencials i a la navegació o interacció per qualsevol de les nostres pàgines WEB o les xarxes socials en les que puguem tenir presència (Facebook, Twitter, Instagram, etc.). Al final d’aquest document s’especifica informació especial en el cas de l’ús de les xarxes socials. També s’aplicarà a qualsevol procediment intern de formaciopolicial.cat que requereixi la recollida de dades, ja sigui en formularis en format paper o qualsevol altre sistema. En qualsevol d’aquests mitjans, vostè pot consultar informació, i en alguns casos omplir formularis, contestar enquestes, participar en concursos, realitzar consultes, enviar fotografies, fer comentaris, etc. … i, per tant, proporcionar‐nos informació de dades de caràcter personal. Tots els tractaments estan subjectes a la nostra política de privacitat.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa. Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any. Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador. Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu «Recordeu-me», l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides. Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web. Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades.

Quant de temps retenim les dades.

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació. Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Limitació de responsabilitat

ÒRBITA GIRONINA SL no es fa responsable dels continguts de les pàgines web a les que redirecciona el lloc web www.formaciopolicial.cat així com tampoc dels possibles incompliments de la normativa vigent en cada moment en què aquestes pagines puguin incórrer.

ÒRBITA GIRONINA SL no es fa responsable dels danys i perjudicis directes o indirectes derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, fins i tot danys informàtics i la possible introducció de virus.

Girona, 18 de febrer de 2011

Relatiu a la revocació

Formaciopolicial.cat, dona cursos de formació a distància.

Aquest servei i la seva contractació es regulen i s’ajusten a allò establert a la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, en allò establerta al títol IV de la contractació per via electrònica.

L’alumne tindrà dret a rescindir lliurement el present Contracte en el transcurs dels 14 dies hàbils a la data de recepció de les claus d’accés o del material d’estudi, excepte en el supòsit de fer ús del mateix en el qual s’ha d’entendre que seva conformitat amb el contingut del curs està implícit. Per validar la rescissió deu comunicar-ho al Centre per escrit d’acord al document accessible en l’adreça http://www.formacionpolicial.es/arxius/document-revocacio-curs.pdf, mitjançant qualsevol mitjà conforme a dret, d’acord amb l’article 44.2 de la Llei d’ordenació del comerç minorista. En aquest cas es procedirà a la restitució de les respectives prestacions. Transcorregut aquest termini les dues parts vindran obligades al total compliment de les obligacions contretes en aquest Contracte.

Girona, 18 de febrer de 2011